Neumna roparja ukradla pitona

Foto: Žurnal24 Krajo je posnela nadzorna kamera. (Foto: YouTube.com)
Bizarna kraja. Mladeniča sta v Melbournu ukradla pitona. Žival nad svobodo ni bila prav nič navdušena, kar je tudi jasno pokazala.
Oglej si celoten članek

Pitona, ki sliši na ime Boris, sta ukradla iz manjše trgovine za živali. Odnesla sta ga na bližnje parkirišče restavracije s hitro prehrano McDonald's, spustila iz vreče in na grozo gostov z njim uprizorila pravo borbo.

"Če povem po resnici, gre za butca in butca. Vsak, ki se gre borit z meter in pol dolgim pitonom, je preprosto neumen," besede detektiva Andrewa Beamsa povzemajo spletne strani Daily Newsa.

Storilca, stara 22 in 24 let, sta v sredo zvečer s kapucami na glavi vlomila v trgovino, poleg Borisa pa sta ukradla še enega plazilca. Razbila sta več terarijev, svoj "plen“ pa pospravila v prevleko za vzglavnik. Oba so že aretirali, kljub trdnim dokazom pa 22-letnik zanika, da bi bil kakorkoli povezan z nenavadno krajo.

Malce razdražen
Osemletni Boris je zdaj že v trgovini. Lastnica je povedala, da ga je "ugrabitev“ precej vznemirila in je še vedno nekoliko tečen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.