Svet
10 ogledov

Neumna roparja ukradla pitona

Krajo je posnela nadzorna kamera. (Foto: YouTube.com) Žurnal24 main
Bizarna kraja. Mladeniča sta v Melbournu ukradla pitona. Žival nad svobodo ni bila prav nič navdušena, kar je tudi jasno pokazala.

Pitona, ki sliši na ime Boris, sta ukradla iz manjše trgovine za živali. Odnesla sta ga na bližnje parkirišče restavracije s hitro prehrano McDonald's, spustila iz vreče in na grozo gostov z njim uprizorila pravo borbo.

"Če povem po resnici, gre za butca in butca. Vsak, ki se gre borit z meter in pol dolgim pitonom, je preprosto neumen," besede detektiva Andrewa Beamsa povzemajo spletne strani Daily Newsa.

Storilca, stara 22 in 24 let, sta v sredo zvečer s kapucami na glavi vlomila v trgovino, poleg Borisa pa sta ukradla še enega plazilca. Razbila sta več terarijev, svoj "plen“ pa pospravila v prevleko za vzglavnik. Oba so že aretirali, kljub trdnim dokazom pa 22-letnik zanika, da bi bil kakorkoli povezan z nenavadno krajo.

Malce razdražen
Osemletni Boris je zdaj že v trgovini. Lastnica je povedala, da ga je "ugrabitev“ precej vznemirila in je še vedno nekoliko tečen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.