Nevarni incident med Rusi in Američani

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kdo je odgovoren?
Oglej si celoten članek

Nad Črnim morjem je včeraj prišlo do bližnjega srečanja ruskega in ameriškega vojaškega letala, poroča agencija Reuters, ki se poziva na State Department.

Rusko letalo se je ameriškemu približalo le na meter in pol, piše v sporočilu State Departmenta. Rusijo so ameriške oblasti pozvale, da preneha z nevarnimi akcijami, ki ogrožajo.

Ruska agencija RIA je medtem sporočila, da je rusko letalo Su-27 dohitelo ameriško vohunsko letalo; ko je to spremenilo svojo smer oiroma ko se je oddaljilo od ruskega zračnega prostora, se je tudi rusko letalo vrnilo v bazo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 21:28 30. Januar 2018.

    Ameriško sranje vojnih igric in žvenkljanje z orožjem. Nič novega ne bomo doživeli z njihove strani. Njihova zunanja politika je …

  • 12:20 30. Januar 2018.

    Na ene 50 metrov pa res.

  • 12:14 30. Januar 2018.

    Ko bo USA povedala kakšen tip vohunskega aviona so Rusi prestregli , potem bo tudi vse jasno , zakaj ! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.