Neverjetna Trumpova dejavnost

Foto: Epa
Foto: Epa
Dejavnost v primerjavi s prejšnjim letom skoraj podvojil.
Oglej si celoten članek

Ameriški predsednik Donald Trump je leta 2018 na družbene omrežju Twitter objavil 3600 sporočil, lani pa kar 7700. Od tega je 3000-krat ponovno objavil tvite drugih uporabnikov. V prvih dveh letih vladanja je delil 770 tujih tvitov.

Razlog za pospešeno tvitanje in delitev tujih tvitov je uvedba postopka ustavne obtožbe proti Trumpu zaradi izsiljevanja Ukrajine, naj uvede preiskavo predsedniškega kandidata demokratov Josepha Bidna v zameno za ameriško pomoč.

Trump se pred obtožbami brani na Twitterju, kar obenem služi tudi kot način za podžiganje svojih podpornikov pred volitvami, ki bodo novembra.

Svet Potrjena ustavna obtožba Donalda Trumpa

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:55 3. Januar 2020.

    a twiti so dejavnost, ja bravo, mogoče pa hitro tipka, jest še uporabljam klasičen komp in tipkam na tipkovnico tako, …

  • mph
    12:19 3. Januar 2020.

    Bolj se mu stanje v glavi slabša, bolj tvita očitno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.