Neverjetno, kaj sta počela profesorica in njen mož

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Oblasti so ju prijele.
Oglej si celoten članek

Univerzitetna profesorica in njen soprog, ki živita v Hampshiru v Veliki Britaniji sta kar štiri leta v prisilnem delu zadrževala moškega iz Poljske.

56-letna profesorica Pritpal Binning in njen 54-letni soprog Palvinder sta v priporu, oblasti jima očitajo, da sta delavca s Poljske na svojem 1,2 milijona funtov vrednem posestvu zadrževala zoper njegovo voljo, piše Metro.

Poljak je nedavno vendarle uspel pobegniti, zatoščišče je našel v zdravstveni ustanovi, kjer je povedal, da je bil prisiljen delati za hrano. Zakonca sta mu dajala pretežno takšno s pretečenim rokom trajanja.

Povedal je, da je spal na plastičnem ležalniku v betonski garaži, kjer ni bilo zakurjeno. Poljakovega imena mediji niso razkrili, pripisali so le, da je v svojih štiridesetih.

"Na koncu vrta je betonska garaža, v kateri je ledeno, nikoli zakurjeno, postelje moški ni imel, ravno tako ne stranišča ali umivalnika," je povedal Tony Byrne, preiskovalec, ki se ukvarja z zaščito delavcev.

Profesorica prijetja in svojega početja ni komentirala, eden izmed sosedov pa je povedal, da je večkrat videl Poljaka delati pri sosedih, ki ju je opisal kot "ljubezivi par". Dodal je, da je bil šokiran, ko je izvedel, da sta Poljaka izkoriščala in ga zadrževala v tako nemogočih pogojih.

Nečloveško Par brutalno zlorabljal 28-letnico

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.