Svet
9937 ogledov

Neverjetno, kaj sta počela profesorica in njen mož

senca Shutterstock
Oblasti so ju prijele.

Univerzitetna profesorica in njen soprog, ki živita v Hampshiru v Veliki Britaniji sta kar štiri leta v prisilnem delu zadrževala moškega iz Poljske.

56-letna profesorica Pritpal Binning in njen 54-letni soprog Palvinder sta v priporu, oblasti jima očitajo, da sta delavca s Poljske na svojem 1,2 milijona funtov vrednem posestvu zadrževala zoper njegovo voljo, piše Metro.

Poljak je nedavno vendarle uspel pobegniti, zatoščišče je našel v zdravstveni ustanovi, kjer je povedal, da je bil prisiljen delati za hrano. Zakonca sta mu dajala pretežno takšno s pretečenim rokom trajanja.

Povedal je, da je spal na plastičnem ležalniku v betonski garaži, kjer ni bilo zakurjeno. Poljakovega imena mediji niso razkrili, pripisali so le, da je v svojih štiridesetih.

"Na koncu vrta je betonska garaža, v kateri je ledeno, nikoli zakurjeno, postelje moški ni imel, ravno tako ne stranišča ali umivalnika," je povedal Tony Byrne, preiskovalec, ki se ukvarja z zaščito delavcev.

Profesorica prijetja in svojega početja ni komentirala, eden izmed sosedov pa je povedal, da je večkrat videl Poljaka delati pri sosedih, ki ju je opisal kot "ljubezivi par". Dodal je, da je bil šokiran, ko je izvedel, da sta Poljaka izkoriščala in ga zadrževala v tako nemogočih pogojih.

Zloraba otrok Nečloveško Svet Par brutalno zlorabljal 28-letnico

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.