Neznana moška umorila 16-letnika

Foto: Žurnal24 V vzhodnem predelu Londona je prišlo do uboja 16-letnika. (Foto: Reuters)
V vzhodnem predelu Londona je prišlo do uboja 16-letnika. Po navajanju spletnega portala Sky News so truplo najstnika našli v Plaistowu.
Oglej si celoten članek

Truplo mladeniča so zgodaj zjutraj opazili naključni mimoidoči, saj je ležalo ob cesti. Policija je nedaleč stran našla hudo ranjenega 15-letnika, ki je bil ranjen v trebuh.

Glavni policijski inšpektor John McKenzie je dejal: "Štirje mladeniči so se pogovarjali, nakar sta k njim pristopila dva osumljenca v črnih delovnih oblekah. V nekem trenutku sta pričela oborožena moška streljati, skupina pa se je zatekla v bližnjo hišo, ki z incidentom ni povezana. Na žalost je eden izmed mladeničev podlegel strelnim ranam, drugi pa je bil hudo ranjen prepeljan v bolnišnico. Njegovo stanje je stabilno.“

48-letna očividka Odia Wabenga je dodala: "To je šokantno. Tukaj živim že več kot 20 let. Ta soseščina ni več varna. Pred slabim letom so zabodli enega mladeniča, sedaj pa so nekoga celo ustrelili.“

Londonska policija sicer še vedno preverja okoliščine dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.