Svet
8 ogledov

Neznana moška umorila 16-letnika

V vzhodnem predelu Londona je prišlo do uboja 16-letnika. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V vzhodnem predelu Londona je prišlo do uboja 16-letnika. Po navajanju spletnega portala Sky News so truplo najstnika našli v Plaistowu.

Truplo mladeniča so zgodaj zjutraj opazili naključni mimoidoči, saj je ležalo ob cesti. Policija je nedaleč stran našla hudo ranjenega 15-letnika, ki je bil ranjen v trebuh.

Glavni policijski inšpektor John McKenzie je dejal: "Štirje mladeniči so se pogovarjali, nakar sta k njim pristopila dva osumljenca v črnih delovnih oblekah. V nekem trenutku sta pričela oborožena moška streljati, skupina pa se je zatekla v bližnjo hišo, ki z incidentom ni povezana. Na žalost je eden izmed mladeničev podlegel strelnim ranam, drugi pa je bil hudo ranjen prepeljan v bolnišnico. Njegovo stanje je stabilno.“

48-letna očividka Odia Wabenga je dodala: "To je šokantno. Tukaj živim že več kot 20 let. Ta soseščina ni več varna. Pred slabim letom so zabodli enega mladeniča, sedaj pa so nekoga celo ustrelili.“

Londonska policija sicer še vedno preverja okoliščine dogodka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.