Ni opazil, da ga je ugriznil morski pes

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ob vzhodni obali Avstralije je prišlo do novega napada morskega psa.
Oglej si celoten članek

Ob obali Shelly Beach v bližini Port Macquarie je 26-letnega moškega ugriznil morski pes. Nesrečnik je začutil udarec ob roko, da krvavi iz nje in tudi iz noge pa ni opazil takoj. "Morskega psa ni videl, zato ni vedel, da ga je ugriznil,“ je sporočila tamkajšnja policija.

Mladi surfer se je v bolnišnico odpeljal sam, kjer so mu razložili, da je njegove poškodbe povzročil morski pes. V tistem času je bilo v vodi več kot 30 surferjev, poroča časnik "Macquarie Port News".

Pretekli teden je 125 kilometrov severno od Port Macquarie umrl 19-letni surfer. Morski pes ga je ugriznil v obe nogi. Mladenič je zaradi zastoja srca umrl v bolnišnici.

Nevarno tudi na Havajih

Tudi na Havajih poročajo o povečanem številu napadov. Pred nekaj dnevi je morski pes ubil 56-letnega kajakaša. Kot je povedal njegov prijatelj, ki je bil z njim, sta z žrtvijo ribarila. Ko je 56-letnik pomolil nogo v vodo, mu jo je morski plenilec odgriznil. Umrl je še pred prihodom v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.