Svet
18 ogledov

Ni opazil, da ga je ugriznil morski pes

Razno 27.02.13, beli morski pes, shark, foto: shutterstock Shutterstock
Ob vzhodni obali Avstralije je prišlo do novega napada morskega psa.

Ob obali Shelly Beach v bližini Port Macquarie je 26-letnega moškega ugriznil morski pes. Nesrečnik je začutil udarec ob roko, da krvavi iz nje in tudi iz noge pa ni opazil takoj. "Morskega psa ni videl, zato ni vedel, da ga je ugriznil,“ je sporočila tamkajšnja policija.

Mladi surfer se je v bolnišnico odpeljal sam, kjer so mu razložili, da je njegove poškodbe povzročil morski pes. V tistem času je bilo v vodi več kot 30 surferjev, poroča časnik "Macquarie Port News".

Pretekli teden je 125 kilometrov severno od Port Macquarie umrl 19-letni surfer. Morski pes ga je ugriznil v obe nogi. Mladenič je zaradi zastoja srca umrl v bolnišnici.

Nevarno tudi na Havajih

Tudi na Havajih poročajo o povečanem številu napadov. Pred nekaj dnevi je morski pes ubil 56-letnega kajakaša. Kot je povedal njegov prijatelj, ki je bil z njim, sta z žrtvijo ribarila. Ko je 56-letnik pomolil nogo v vodo, mu jo je morski plenilec odgriznil. Umrl je še pred prihodom v bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.