Nizozemski čudež v črnem tednu

Foto: Žurnal24 Ruben iz Nizozemske je edini preživel letalsko nesrečo. Njegov brat in starši so Foto: Žurnal24 Ruben van Assouw Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 cameron clegg Foto: Žurnal24 Gordon Brown Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Sporni zakon je sprejela vlada premierja Viktorja Orbana. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Kirgizistan, protesti, nasilje Foto: Žurnal24 Porušeno ravnovesje: na Kitajskem na 100 novorojenih deklic pride 119 dečkov. (F Foto: Žurnal24 eu, evro, evropska banka, denar
Nemiri na Tajskem, nov britanski premier in letalska nesreča v Libiji s čudežno preživelim dečkom so teme, ki so bile v ospredju ta teden.
Oglej si celoten članek

Ta teden ste najbolj brali:
1. Je kriva tehnična napaka? V članku pišemo o strmoglavljenje letala v Libiji, kjer je le en deček čudežno preživel.
2. "Draga, uspelo nama je!" Velika Britranija je ta teden dobila novega premierja, ki že sestavlja svoj kabinet.
3. Tajski premier vztraja pri krvavi politiki: Tajski grozi celo državljanska vojna. Spopadov in smrtnih žrtev je čedalje več. Premier medtem trdno vztraja pri svojih odločitvah.
4. Postrelili preživele? Na svetovnem spletu je zaokrožil posnetek, ki naj bi prikazoval, da so preživele v letalski nesreči v Katynskem gozdu ubili.
5. Čudežno preživeli: Deček, ki je preživel nesrečo v Libiji, je eden od 14 ljudi na svetu, ki so na podoben način čudežno preživeli letalske nesreče. A številni so se kasneje spopadali s psihičnimi težavami.
6. Dunaj pod vodo: Širše območje Dunaja so po hudem nalivu zajele še poplave.
7. "Nismo načrtovale samomora": to je dejala najboljša prijateljica dveh deklet, ki sta po maturantski zabavi v Varaždinu skočili v Dravo in umrli.
8. "Leti, leti, leti. Sranje!": objavljen je posnetek zadnjih pogovorov iz črne skrinjice v letalu družbe Spanair, ki je strmoglavilo leta 2008 v Madridu. Takrat je umrlo 154 ljudi.
9. Posnetek pravega junaštva: Avstralec Andrew Leach je pred naletom avtomobila nagonsko rešil svojega nekajmesečnega sina.
10. Še eno trupelce v vrečki: V Zagrebu so v vrečki našli mrtvega novorojenčka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.