Njeno truplo našli v zamrzovalniku

Foto: Pixell
Foto: Pixell
Našli so jo zavito v celofan v zamrzovalniku družinske hiše ...
Oglej si celoten članek

V Hrvaškem Medžimurju so v zamrzovalniku družinske hiše v soboto našli truplo ženske, ki naj bi izginila pred 19 leti. Kot je danes potrdil tiskovni predstavnik policije v Čakovcu, so v zvezi s tem v soboto aretirali 45-letno žensko, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Policija ni navedla identitet aretirane in umrle, ker preiskava še poteka.

V celofan zavito truplo so v hiši v kraju Palovec po poročanju medijev odkrili po izpadu elektrike, ko se je odtalilo in se je od njega začel širiti neznosen vonj.

Stara le 23 let

Hrvaški mediji primer povezujejo s primerom leta 1977 rojene Jasmine Dominić, ki je z nekaj let starejšo sestro živela v tej hiši, medtem ko so bili njeni starši na delu v tujini. Za njo se je leta 2000, ko je bila stara 23 let in je študirala v Zagrebu, izgubila vsaka sled, kot pogrešana pa je bila uradno prijavljena šele leta 2005.

Policija je po odkritju trupla v soboto zaslišala dva človeka, nato so 45-letno žensko pridržali. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za starejšo sestro pogrešane Jasmine Dominić.

Policija vzroka smrti ni navedla, ker preiskava še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:20 18. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 14:29 17. Februar 2019.

    J mel Posedi prav, k je izjavil, da meso nima zastaralega roka....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.