Svet
6341 ogledov

Njeno truplo našli v zamrzovalniku

Hrvaška policija Pixell
Našli so jo zavito v celofan v zamrzovalniku družinske hiše ...

V Hrvaškem Medžimurju so v zamrzovalniku družinske hiše v soboto našli truplo ženske, ki naj bi izginila pred 19 leti. Kot je danes potrdil tiskovni predstavnik policije v Čakovcu, so v zvezi s tem v soboto aretirali 45-letno žensko, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Policija ni navedla identitet aretirane in umrle, ker preiskava še poteka.

V celofan zavito truplo so v hiši v kraju Palovec po poročanju medijev odkrili po izpadu elektrike, ko se je odtalilo in se je od njega začel širiti neznosen vonj.

Stara le 23 let

Hrvaški mediji primer povezujejo s primerom leta 1977 rojene Jasmine Dominić, ki je z nekaj let starejšo sestro živela v tej hiši, medtem ko so bili njeni starši na delu v tujini. Za njo se je leta 2000, ko je bila stara 23 let in je študirala v Zagrebu, izgubila vsaka sled, kot pogrešana pa je bila uradno prijavljena šele leta 2005.

Policija je po odkritju trupla v soboto zaslišala dva človeka, nato so 45-letno žensko pridržali. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za starejšo sestro pogrešane Jasmine Dominić.

Policija vzroka smrti ni navedla, ker preiskava še poteka.

Komentarjev 2
  • Avatar Petistella
    Petistella 00:20 18.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • tomaz 14:29 17.februar 2019.

    J mel Posedi prav, k je izjavil, da meso nima zastaralega roka....