Nosečnica rodila pred vrati porodnišnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pred porodnišnico v Nišu se je odvijala prava drama.
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletna ženska iz Popovaca v Srbiji je s popadki prišla pred porodnišnico v Nišu. Namesto da bi se srečni dogodek odvil, kot je to običajno, se je vse skupaj zapletlo. 

Ker so se vrata bolnišnice pokvarila, ni mogla vstopiti v prostore porodnišnice. Otroku se je mudilo na svet, tako da ji ni ostalo drugega, kot da se vrne v avto in tam rodi. Dodatno težavo je predstavljala nizka zunanja temperatura, saj je bilo takrat zunaj 6 stopinj pod ničlo. Zdravniki so morali nosila in opremo za porod pred bolnišnico spraviti kar skozi okna. 

K sreči se je vse skupaj končalo dobro za vse, navaja Telegraf.rs. Otrok in mati sta v redu, prav tako naj bi tudi že odpravili težave z vrati. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:16 23. December 2016.

    pri nas je pred vrati bolnice umrl moški ,ker ga niso sprejeli brez napotnice

  • 21:47 22. December 2016.

    Končno da enkrat ni Arabka. Zna pa biti, da je ciganka.

  • 09:50 22. December 2016.

    Nesposobneži tudi vrat ne znajo odpreti, oziroma razbiti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.