Nosečnica umrla, otroka rešili

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Za nosečnico ni bilo več pomoči, a je zdravnikom uspelo rešiti njenega otroka.
Oglej si celoten članek

V enem izmed izraelskih zračnih napadov je bila ranjena 24-letna nosečnica. Ranjeno so uspeli prepeljati v bolnišnico, a je med operacijo poškodbam podlegla. Zdravniki so zato izvedli nujni carski rez in rešili življenje otroku, poroča BBC. Deklica je v kritičnem stanju, njene možnosti za preživetje pa so 50-odstotne.

Eden od zdravnikov, ki je sodeloval pri carskem rezu, je prepričan, da se je zgodil čudež, saj je bila mati mrtva približno deset minut, preden so lahko operacijo zaključili. Običajno namreč otrok v maternici ne živi več kot pet minut po materini smrti. 

Na hišo, v kateri so živele štiri družine sta padli dve raketi v razmaku zgolj nekaj sekund. V napadu je umrla samo nosečnica, drugi so utrpeli poškodbe. Deklico so poimenovali po materi. "Ne ona ne mi ne moremo živeti v miru, dokler traja izraelska invazija," je dejala dekličina babica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.