Nosečnico pokončali psi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Lokalna policija je vest potrdila.
Oglej si celoten članek

Nosečnico na severu Francije so v gozdu med lovom na jelene ubili psi, poročajo francoski mediji. Kot je povedal tožilec Frederic Trinh je umrla po nekaj ugrizih po udih in glavi. Do tragičnega dogodka je prišlo približno 90 kilometrov severovzhodno od Pariza, v bližini mesta Villers-Cotterets.

Truplo 29-letne ženske, ki je na območju sprehajala svoje pse, so odkrili to soboto. Obdukcija je pokazala, da je žrtev zadobila ugrize po trupu, glavi in rokah. Nekateri ugrizi so nastali tudi potem, ko je ženska že umrla.

Policija je takoj sprožila preiskavo. Izkazalo se je, da je nesrečna ženska pred usodnim dogodkom telefonirala možu in mu povedala, da se boji, da jo bodo napadli psi. Do tragedije je prišlo v času lova na jelene, je pri tem opozoril lokalni časopis Le Courrier Picard.

Po tem dogodku številni Francozi pozivajo oblasti, da umaknejo vsa dovoljenja za lov za to sezono, medtem ko francosko lovsko združenje izpostavlja, da ni "nobenega dokaza, da so ravno lovski psi povzročili smrt nosečnice".

S preiskavo za zdaj še niso ugotovili, kateri psi so žensko napadli in ji prizadejali usodne poškodbe.

Slovenija 25-letnico napadla dva psa

Tragedija v Avstriji 31-letnik po vsem telesu utrpel ugrize psov

Foto: Profimedia pes

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:36 20. November 2019.

    ja volkovi sigurno niso bili, ker jih tam ni. poleg tega se volk boji cloveka. toliko o teh slovenskih strahovih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.