Svet
81574 ogledov

Nosečnico pokončali psi

Gozd Reuters
Lokalna policija je vest potrdila.

Nosečnico na severu Francije so v gozdu med lovom na jelene ubili psi, poročajo francoski mediji. Kot je povedal tožilec Frederic Trinh je umrla po nekaj ugrizih po udih in glavi. Do tragičnega dogodka je prišlo približno 90 kilometrov severovzhodno od Pariza, v bližini mesta Villers-Cotterets.

Truplo 29-letne ženske, ki je na območju sprehajala svoje pse, so odkrili to soboto. Obdukcija je pokazala, da je žrtev zadobila ugrize po trupu, glavi in rokah. Nekateri ugrizi so nastali tudi potem, ko je ženska že umrla.

Policija je takoj sprožila preiskavo. Izkazalo se je, da je nesrečna ženska pred usodnim dogodkom telefonirala možu in mu povedala, da se boji, da jo bodo napadli psi. Do tragedije je prišlo v času lova na jelene, je pri tem opozoril lokalni časopis Le Courrier Picard.

Po tem dogodku številni Francozi pozivajo oblasti, da umaknejo vsa dovoljenja za lov za to sezono, medtem ko francosko lovsko združenje izpostavlja, da ni "nobenega dokaza, da so ravno lovski psi povzročili smrt nosečnice".

S preiskavo za zdaj še niso ugotovili, kateri psi so žensko napadli in ji prizadejali usodne poškodbe.

Nedeljković je psa, pasme rotvajler, uporabil kot orožje. (Foto: Shutterstock) Slovenija 25-letnico napadla dva psa belgijski ovčar Tragedija v Avstriji Svet 31-letnik po vsem telesu utrpel ugrize psov

pes | Avtor: Profimedias Profimedias

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • jakec1575 10:36 20.november 2019.

    ja volkovi sigurno niso bili, ker jih tam ni. poleg tega se volk boji cloveka. toliko o teh slovenskih strahovih pred volkom.

Sorodne novice