Nov posnetek IS, moškemu je vrat prerezal otrok

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Islamska država je objavila nov video posnetek, na katerem se vidi, kako deček prereže vrat domnevnemu borcu sirske opozicije. Na posnetku deček zagrozi, da bo ista usoda doletela vsakega Američana ali borca, ki podpira ZDA.
Oglej si celoten članek

Deček, sin džihadista Islamske države Abua Darde govori v angleškem jeziku z občutnim naglasom. Na posnetku, ki sicer traja 18 minut, se vidi, da deček najprej svojo žrtev zvezanih rok prisili, da poklekne.

Z nožem v roki nato v kamero govori, da bo Islamska država na tak način ravnala z vsemi uporniki v Siriji.

To ni prvič, da se na posnetkih usmrtitev Islamske države pojavijo otroci; marca lani so med drugim objavili posnetek otroka, ki ustreli moškega, v začetku letošnjega januarja pa so objavili posnetek, v katerem so ubili pet moških, domnevnih britanskih vohunov. Na posnetku deček z angleškim naglasom grozi Veliki Britaniji z novimi napadi Islamske države. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:14 6. Februar 2016.

    To, da je napisan kot slovenski zakoni, dvosmiselno in si ga lahko vsak razlaga po svoje...

  • 06:19 6. Februar 2016.

    Rimljani so v vojnah pobili tudi otroke,saj so,ko odrastejo enako nevarni,kot starši,saj se učijo od njih.Tole zgodovinsko metodo bi blo …

  • 21:35 5. Februar 2016.

    kot pravijo... Lahko je s polno ritjo srat (brez zamere Admin). Dajte nam te mulce 1 na 1 na star …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.