Svet
48 ogledov

Nov posnetek IS, moškemu je vrat prerezal otrok

Obglavljenje, Isis Youtube
Islamska država je objavila nov video posnetek, na katerem se vidi, kako deček prereže vrat domnevnemu borcu sirske opozicije. Na posnetku deček zagrozi, da bo ista usoda doletela vsakega Američana ali borca, ki podpira ZDA.

Deček, sin džihadista Islamske države Abua Darde govori v angleškem jeziku z občutnim naglasom. Na posnetku, ki sicer traja 18 minut, se vidi, da deček najprej svojo žrtev zvezanih rok prisili, da poklekne.

Z nožem v roki nato v kamero govori, da bo Islamska država na tak način ravnala z vsemi uporniki v Siriji.

To ni prvič, da se na posnetkih usmrtitev Islamske države pojavijo otroci; marca lani so med drugim objavili posnetek otroka, ki ustreli moškega, v začetku letošnjega januarja pa so objavili posnetek, v katerem so ubili pet moških, domnevnih britanskih vohunov. Na posnetku deček z angleškim naglasom grozi Veliki Britaniji z novimi napadi Islamske države. 

Komentarjev 11
  • iravadi 07:14 06.februar 2016.

    To, da je napisan kot slovenski zakoni, dvosmiselno in si ga lahko vsak razlaga po svoje...

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:19 06.februar 2016.

    Rimljani so v vojnah pobili tudi otroke,saj so,ko odrastejo enako nevarni,kot starši,saj se učijo od njih.Tole zgodovinsko metodo bi blo treba uporabit pri teh vodenoglavih kozojebcih.

  • Eddie 21:35 05.februar 2016.

    kot pravijo... Lahko je s polno ritjo srat (brez zamere Admin). Dajte nam te mulce 1 na 1 na star način. Brez zvezanih rok in brez orožja... Metali bi jih po zraku, da bi se jim bliskalo...