Nova drama na Floridi, aligator zagrabil dečka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Disney parku v Orlandu na Floridi je sinoči prišlo do grozljivega dogodka; aligator je vpričo staršev s seboj v vodo potegnil 2-letnega dečka.
Oglej si celoten članek

Do incidenta je prišlo medtem ko je družina gledala film na prostem, na plaži, ki se nahaja poleg hotelskega kompleksa. 2-letni deček se je med filmom igral v plitvini jezera v parku, ko ga je nenadoma napadel aligator. Po besedah očeta, ki jih navajajo ameriški mediji, naj bi bil aligator dolg od enega do dveh metrov. Oče je skušal dečka rešiti, a neuspešno, za njim je v vodo skočila tudi mati.

Našli dečkovo truplo

Po poročanju CNN so našli dečkovo truplo, vendar oblasti tega še niso potrdile.

Šerif Jerry Demings je po več urah iskanja v izjavi za javnost dejal, da približno 50 ljudi dela vse, da bi našli truplo dveletnega dečka. Upanja, da bi dečka našli živega v tistem trenutku ni bilo več.

Pri iskanju jim je pomagal tako helikopter kotu tudi ekipe s sonarji. V preiskavo so bili vključeni tudi strokovnjaki za divje živali. Ti so medijem povedali, da so aligatorji v naravi prisotni po vsej Floridi, njihova populacija naj bi v zadnjem času močno narastla, zaradi česar je tudi več incidentov, povezanih z njimi.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:58 15. Junij 2016.

    Aligator mora tut jest,da preživi.Če pa starši otroka pustijo zveče r samega,da se igra v vodi,kjer je aligator avtohtona žival,je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.