Svet
58 ogledov

Nova drama na Floridi, aligator zagrabil dečka

aligator Shutterstock
V Disney parku v Orlandu na Floridi je sinoči prišlo do grozljivega dogodka; aligator je vpričo staršev s seboj v vodo potegnil 2-letnega dečka.

Do incidenta je prišlo medtem ko je družina gledala film na prostem, na plaži, ki se nahaja poleg hotelskega kompleksa. 2-letni deček se je med filmom igral v plitvini jezera v parku, ko ga je nenadoma napadel aligator. Po besedah očeta, ki jih navajajo ameriški mediji, naj bi bil aligator dolg od enega do dveh metrov. Oče je skušal dečka rešiti, a neuspešno, za njim je v vodo skočila tudi mati.

Našli dečkovo truplo

Po poročanju CNN so našli dečkovo truplo, vendar oblasti tega še niso potrdile.

Šerif Jerry Demings je po več urah iskanja v izjavi za javnost dejal, da približno 50 ljudi dela vse, da bi našli truplo dveletnega dečka. Upanja, da bi dečka našli živega v tistem trenutku ni bilo več.

Pri iskanju jim je pomagal tako helikopter kotu tudi ekipe s sonarji. V preiskavo so bili vključeni tudi strokovnjaki za divje živali. Ti so medijem povedali, da so aligatorji v naravi prisotni po vsej Floridi, njihova populacija naj bi v zadnjem času močno narastla, zaradi česar je tudi več incidentov, povezanih z njimi.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:58 15.junij 2016.

    Aligator mora tut jest,da preživi.Če pa starši otroka pustijo zveče r samega,da se igra v vodi,kjer je aligator avtohtona žival,je pa to skrajno neodgovorno,žal.