Nova drama na letalu družbe Air France

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Letalo AF83, ki je letelo na poti iz San Francisca proti Parizu je prisilno pristalo na letališču v Montrealu, potem ko so pristojni dobili informacijo, da je na letalu bomba.
Oglej si celoten članek

231 potnikov in 15 članov posadke so spustili iz letala; vsakega izmed njih podrobneje zaslišuje policija, specialne enote pa pregledujejo letalo.


Velike izgube

Francosko-nizozemski letalski koncern Air France-KLM je zaradi odpovedi in manjšega povpraševanja zaradi terorističnih napadov v Parizu izgubil okrog 50 milijonov evrov prihodkov.

Teroristični napadi, v katerih je umrlo 130 ljudi, so "pomembno vplivali" na novembrsko poslovanje Air France-KLM, vendar družba ocenjuje, da bo do konca leta v večji meri pokrila izpad prihodkov, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Izpad 50 milijonov evrov prihodkov namreč v lanskih celoletnih prihodkih predstavlja le 0,2 odstotka.

Življenje v Parizu se po napadih sicer počasi vrača v običajne tirnice, zaradi izpada prihodkov pa se pritožujejo tudi hoteli in trgovine v francoski prestolnici, poroča STA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:43 9. December 2015.

    Letalo na letalski progi oz. letu AF 83 in ne tip aviona !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.