Nova vohunka ali le kozmetičarka?

Foto: Žurnal24 Anno Fermanovo so že začeli primerjati s seksi vohunko Anno Chapman. (Foto: Face
Ameriške oblasti so marca aretirale 24-letno Američanko latvijskega rodu, ki je v Rusijo tihotapila očala za nočno gledanje.
Oglej si celoten članek

Anno Fermanovo, ki živi v bližini Dallasa, so prijeli na letališču, ker je s seboj imela očala za nočno gledanje, ki pa jih je po zakonu prepovedano neprijavljene nositi iz države, poroča Daily Telegraph. S seboj je imela tri pare očal, ki jih je na letu v Moskvo poskušala skriti v škornje.

Po vrnitvi v ZDA jo je policija v začetku julija aretirala in izpustila na prostost po plačilu varščine. Fermanova je sicer priznala, da je očala poskušala pretihotapiti v Rusijo, vendar ni vohunka. Očala naj bi bila namenjena njenemu možu, ki je strasten lovec. Tudi njen odvetnik je zavrnil namigovanja, da je ruska vohunka.

Anna je bila rojena v Latviji, a je pridobila ameriško državljanstvo, potem ko so se njeni judovski starši izselili v ZDA. Leta 2004 je končala srednjo šolo, štiri leta kasneje pa še visoko šolo, trenutno študira komunikacije. Leta 2005 je diplomirala iz kozmetičarstva. Njen ruski mož naj bi delal v investicijskem bančništvu ter se ukvarjal z izvozno-uvoznimi posli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.