Svet
12 ogledov

Nova vohunka ali le kozmetičarka?

Anno Fermanovo so že začeli primerjati s seksi vohunko Anno Chapman. (Foto: Face Žurnal24 main
Ameriške oblasti so marca aretirale 24-letno Američanko latvijskega rodu, ki je v Rusijo tihotapila očala za nočno gledanje.

Anno Fermanovo, ki živi v bližini Dallasa, so prijeli na letališču, ker je s seboj imela očala za nočno gledanje, ki pa jih je po zakonu prepovedano neprijavljene nositi iz države, poroča Daily Telegraph. S seboj je imela tri pare očal, ki jih je na letu v Moskvo poskušala skriti v škornje.

Po vrnitvi v ZDA jo je policija v začetku julija aretirala in izpustila na prostost po plačilu varščine. Fermanova je sicer priznala, da je očala poskušala pretihotapiti v Rusijo, vendar ni vohunka. Očala naj bi bila namenjena njenemu možu, ki je strasten lovec. Tudi njen odvetnik je zavrnil namigovanja, da je ruska vohunka.

Anna je bila rojena v Latviji, a je pridobila ameriško državljanstvo, potem ko so se njeni judovski starši izselili v ZDA. Leta 2004 je končala srednjo šolo, štiri leta kasneje pa še visoko šolo, trenutno študira komunikacije. Leta 2005 je diplomirala iz kozmetičarstva. Njen ruski mož naj bi delal v investicijskem bančništvu ter se ukvarjal z izvozno-uvoznimi posli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.