Novo glede ranjenih v sinočnjem napadu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eden v kritičnem stanju, vsi v smrtni nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Vseh 13 ljudi, ki so bili ranjeni v sinočnjem strelskem napadu blizu Mladenovca, je še vedno v smrtni nevarnosti, je danes v izjavi za medije poudarila srbska ministrica za zdravje Danica Grujičić. Kot je pojasnila, pri strelnih ranah ni nikoli povsem jasno, kaj vse je poškodovano. Je pa le eden v kritičnem stanju, je še povedala Grujičić.

V napadu je bilo ubitih osem ljudi, 13 pa jih je bilo po besedah ministrice ranjenih. Srbski mediji so pred tem poročali o 14 ranjenih.

Med ranjenimi je bilo po besedah ministrice najhuje poškodovano 18-letno dekle, ki je dobilo dve strelni rani in ima hude poškodbe jeter, morali so ji odstraniti ledvico ter del debelega črevesa in dvanajstnika.

21-letni napadalec je v treh vaseh blizu Mladenovca streljal iz vozečega vozila in nato pobegnil. Mladeniča je policija prijela davi blizu Kragujevca.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:29 5. Maj 2023.

    mal že pretiravate s to Srbijo...sej je velka tragedija nč ne rečem, amak da pa zdej že 3 dni vsi …

  • 16:23 5. Maj 2023.

    V Ameriki bi bilo drugače. Tam z zločinci nimajo milosti. Tako bi morali tudi Srbski policisti postopati. Javnosti pa sporočiti, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.