Novo o današnjem napadu v Ankari

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V bližini turškega notranjega ministrstva in parlamenta v Ankari je danes odjeknila eksplozija.
Oglej si celoten članek

Po navedbah turškega notranjega ministra Alija Yerlikaye gre za teroristični napad. Eksploziji je sledilo streljanje, v katerem sta bila lažje poškodovana dva policista.

"Dva terorista sta se z lahkim vojaškim vozilom zjutraj pojavila pred vhodom v notranje ministrstvo ter izvedla bombni napad," je na omrežju X zapisal minister in dodal, da sta bila ranjena dva policista, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Po navedbah turškega notranjega ministrstva se je eden od napadalcev razstrelil, drugega so "nevtralizirali".

Foto: Profimedia Ankara

Danes bi morali imeti zasedanje

Na območju, kjer se je zgodil napad, je sedež turškega parlamenta, tam je tudi več ministrstev. Parlament naj bi prav danes začel zasedanje, na njem naj bi spregovoril tudi predsednik Recep Tayyip Erdogan.

Po poročanju turških medijev je policija območje zaprla, tam je več reševalnih vozil.

Druge podrobnosti o dogodku za zdaj niso znane.

Slovenija Na območju Laškega moški umrl po padcu s strehe Magazin Tragična nesreča: To so bile zadnje besede 25-letnega zvezdnika

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.