Magazin > VIP
12274 ogledov

Tragična nesreča: To so bile zadnje besede 25-letnega zvezdnika

Angus Cloud Profimedia
Rekel ji je, da se bosta zjutraj videla. Ni jima bilo usojeno.

31. julija je umrl 25-letni igralec Angus Cloud, znan iz serije Evforija. Zanj je bila usodna mešanica metamfetaminov, fentanila, kokaina in benzodiazepinov. Smrt so označili za nesrečo.

Njegova mama je sedaj razkrila, kaj ji je le nekaj ur pred smrtjo rekel sin. " Rad te imam, mama. Se vidiva zjutraj," so bile zadnje besede, ki jih je Lisa Cloud slišala iz sinovih ust.

Cloud se je domov vrnil po smrti očeta, ki so ga pokopali le en teden pred tragičnim dogodkom. Angus je umrl za pisalno mizo. "Začela sem ga tresti in kričati. Močno sem ga sunila in padel je na tla," je Lisa povedala za revijo People in dodala, da ga je nato začela oživljati. "Klicala sem soseda, naj pokliče reševalce. Sina nisem hotela pustiti samega. Oživljala sem ga, dokler ga niso odpeljali."

Pojasnila je, da so za Cloudovo smrt krivi predvsem zaviralci osrednjega živčevja, ki so upočasnili njegovo srce in dihanje. Igralec naj bi začel uporabljati opioide za lajšanje bolečin, potem ko je pri 15 letih padel na gradbišču ter utrpel možgansko poškodbo. Gospa Cloud je dodala še, da je njen sin, ko ga je policija lovila zaradi risanja grafitov po Los Angelesu, utrpel še eno poškodbo. Ta dogodek je označila za začetek njegove odvisnosti. 

Situacija z drogami se je v zadnjem času poslabšala, saj je igralca očetova smrt zelo prizadela.

 

 

 

Komentarjev 2
  • SlavkoKrizman 08:52 28.september 2023.

    "Zanj je bila usodna mešanica metamfetaminov, fentanila, kokaina in benzodiazepinov. Smrt so označili za nesrečo." Če se nafilaš s sranjem je pa sedaj nesreča in ne več predoziranje...še malo pa bodo te zadeve legalne...

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:48 28.september 2023.

    To je samomor in nič drugega !