Novo v primeru Maddie McCann: Že od ponedeljka velika akcija policije

Foto: Epa Maddie McCann Portugalska Foto: Epa izginotje Madeleine Maddie McCann Foto: Epa Maddie McCann preiskava hanover nemčija Foto: Epa Maddie McCann preiskava hanover nemčija
Nemška policija je pred kratkim identificirala 43-letnega moškega, ki ga sumijo, da je vpleten v izginotje male britanske deklice pred 13 leti.
Oglej si celoten članek

Nemška policija se je lotila obsežne preiskave na eni od parceli v mestu Hanover na severu Nemčije.

Predstavnica tožilstva Julia Meyer je potrdila, da so že od včeraj na prizorišču preiskovalci, ki s s pomočjo bagra iščejo morebitne ostanke male Madeleine McCann.

„Preiskovalci na terenu iščejo morebitne dokaze v primeru McCann,“ je potrdila za tiskovno agencijo Associated Press.

Madeleine je bila tri leta, ko je na družinskih počitnicah v obmorskem mestu Praia da Luz na portugalskem izginila iz apartmaja. Starša sta bila v času njenega izginotja na večerji.

Foto: Epa Maddie McCann preiskava hanover nemčija

Nemške oblasti so prejšnji mesec sporočile, da so identificirale 43-letnega Nemca, ki je v zadevi osumljenec in da ga preiskujejo zaradi suma umora.

Njegovega imena niso razkrili, mediji pa so ga identificirali kot Christiana Brücknerja. Nazadnje je bil prijavljen, da živi v mestu Braunschweig, približno 40 kilometrov od Hanovra. Več o tem, kdo je moški, ki naj bi deklico ugrabil, preberite na tej povezavi.

Osumljenec, ki se trenutno nahaja v zaporu v Nemčiji, kjer prestaja kazen zaradi preprodaje mamil, je več let živel na Portugalskem, v času Madeleineinega izginotja tudi v kraju Praia da Luz. Zaradi spolnega napada na otroke je bil že dvakrat obsojen.

Foto: Epa Maddie McCann preiskava hanover nemčija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:33 28. Julij 2020.

    Slučaj Maddie objavljaju v epski širini po vseh evropskih državah. Kmalu bodo začeli kopati tudi v Sloveniji. Kaj je tukaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.