Novo v primeru male Maddie

Foto: Epa
Foto: Epa
Starši izginule deklice upajo, da bodo nemški policisti vendarle prišli zadevi do dna.
Oglej si celoten članek

Klicatelj z Bavarske

Nemška policija je na sledi skrivnostnemu moškemu, s katerim je Christian Brueckner govoril na noč, ko je izginila mala Madeleine McCann.

Nemška TV oddaja Aktenzeichen XY, podobna ameriški CrimeWatch, kjer sprejemajo klice očividcev, naj bi prejela klic z informacijami, ki so bile po besedah policistov zelo uporabne. Klicatelj naj bi bil Bavarec – tam je nekoč živel tudi Brueckner.

Le malo dokazov zoper Bruecknerja

Za skrivnostno izginotje male Madeleine je sicer Brueckner glavni osumljenec, a tudi Maddiejini starši so priznali, da ne bi bili presenečeni, če bi nemški policisti zaradi pomanjkanja dokazov opustili preiskavo.

Nemški tožilec Hans Christian Wolters pa je McCannovom dejal, da imajo zdaj konkretne dokaze, da je Madeleine umrla. Primer se sicer vleče že 13 let, saj takrat triletne deklice še vedno niso našli.

Prijatelj družine McCann je za MailOnline dejal, da se zdaj "zdi, da bi bilo mogoče izključiti zadnjega osumljenca, ker ni zadostnih dokazov, ki bi ga obtožili, kar bi bilo za nemške oblasti sramotno, a Kate in Gerry McCann ne bi bila povsem presenečena".

dezurni@zurnal24.si

Po 13 letih To je moški, ki naj bi bil odgovoren za izginotje Maddie McCann?

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 03:59 18. Julij 2020.

    Kaj je novega glede Maddie? Novega nič ni, kljub debelem naslovu. Že leto dni premlevajo isto, vedoč da nič ne …

  • 23:32 16. Julij 2020.

    Zakaj bi za nemško policijo bilo sramotno, da ne obsodi osumljenca. Kako naj ga brez dokazov obsodijo? Vedno so obetavni …

  • 23:07 16. Julij 2020.

    Imate prav. Meni ta tema tudi pošteno gre na živce. Poskušala sem komentirati pod nemške naslove, pa komentarjev ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.