Novorojenčka našli v smetnjaku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Otroka so našli v smetnjaku na bencinski črpalki. Policija je že izsledila mamo.
Oglej si celoten članek

Osebje bencinske črpalke v Fullertonu v Kaliforniji je v smetnjaku v stranišču v četrtek našlo torbo, v kateri je bil novorojenček. Njegovo zdravstveno stanje je bilo slabo. Nemudoma so poklicali reševalce, ki so novorojenčka oživljali in prepeljali v bolnišnico. Otrokovo zdravstveno stanje je kritično, a stabilno, navaja CBS News.

Otrok naj bi bil star zgolj eno uro, ko so ga našli, piše omenjeni medij. Policija je nemudoma začela z iskanjem otrokove matere. Ali je mati rodila v stranišču na bencinski postaji, ni znano.

Po pregledu posnetkov nadzornih kamer in podatkov o vozilih so policisti prišli do osumljenke. Policija je sporočila, da so aretirali 25-letno Venisso Maldonado. Osumljena je poskusa umora in zlorabe otroka. Pred sodnika naj bi stopila v ponedeljek. Motiv za dejanje ni znan.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.