Ob rojstvu tehtal skoraj sedem kilogramov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ko je Miriam Pearman drugič zanosila, je bila njena želja, da rodi po naravni poti. Na žalost to ni bilo mogoče, saj je bil njen otrok prevelik. Ob rojstvu je tehtal skoraj sedem kilogramov. Pri osmih mesecih nosi oblačila za 18-mesečnega otroka.
Oglej si celoten članek

33-letna Britanka Miriam Pearman je dejala: "Res sem si želela roditi po naravni poti, saj sem že prvikrat rodila s carskim rezom. Ampak to je bilo nemogoče, saj je bil Conor prevelik in ni želel priti ven po naravni poti." Conor je namreč ob rojstvu tehtal skoraj sedem kilogramov.

"Med nosečnostjo sem imela kar velik trebuh, zato sem pričakovala velikega otroka. Mislila sem, da bo imel ob rojstvu približno toliko kilogramov kot moj prvi sin Leon, ki je tehtal štiri kilograme in pol," je povedala 33-letnica in dodala, da sta sicer z možem oba bolj vitke postave, ampak kar velika. "Mogoče pa je ravno to vplivalo na težo in velikost Conorja."

Velikega otroka so se razveselile tudi sestre v bolnišnici, ki so se ena za drugo fotografirale z njim v naročju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.