Svet
6 ogledov

Ob rojstvu tehtal skoraj sedem kilogramov

Velikanski deček za zdaj še nima imena. Žurnal24 main
Ko je Miriam Pearman drugič zanosila, je bila njena želja, da rodi po naravni poti. Na žalost to ni bilo mogoče, saj je bil njen otrok prevelik. Ob rojstvu je tehtal skoraj sedem kilogramov. Pri osmih mesecih nosi oblačila za 18-mesečnega otroka.

33-letna Britanka Miriam Pearman je dejala: "Res sem si želela roditi po naravni poti, saj sem že prvikrat rodila s carskim rezom. Ampak to je bilo nemogoče, saj je bil Conor prevelik in ni želel priti ven po naravni poti." Conor je namreč ob rojstvu tehtal skoraj sedem kilogramov.

"Med nosečnostjo sem imela kar velik trebuh, zato sem pričakovala velikega otroka. Mislila sem, da bo imel ob rojstvu približno toliko kilogramov kot moj prvi sin Leon, ki je tehtal štiri kilograme in pol," je povedala 33-letnica in dodala, da sta sicer z možem oba bolj vitke postave, ampak kar velika. "Mogoče pa je ravno to vplivalo na težo in velikost Conorja."

Velikega otroka so se razveselile tudi sestre v bolnišnici, ki so se ena za drugo fotografirale z njim v naročju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.