Ob službo zaradi kostuma žrtve bostonskega maratona

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mlado dekle si je za noč čarovnic omislilo kostum žrtve maratonskega teka in s tem sprožilo številke kritike.
Oglej si celoten članek

22-letna Alicia Ann Lynch se je oblekla kot tekačica na maratonu in se po telesu oblila s "krvjo". Tako zamaskirana se je pojavila na svojem delovnem mestu, zaradi česar jo je njen delodajalec odpustil.

Fotografijo svoje oprave je objavila na svojem profilu na Twitterju, takoj pa prejela številna sovražna elektronska sporočila in celo nekaj groženj s smrtjo.

Po objavi opravičila je svoj profil na Twitterju izbrisala, ob tem pa se pokesala: "Odpustili so me. Plačujem za to, za kar mislim, da je bila čisto preprosta šala. Zdaj vem, da je bilo to narobe. Nisem razmišljala."

Po vsem tem je prosila ljudi, naj prenehajo groziti njenim staršem, saj "sem bila jaz tista, ki se je zmotila, in jaz plačujem za to, da sem bila brezčutna".

Na bostonskem maratonu sta aprila brata iz Čečenije na cilju nastavila bombi. V eksploziji so umrli trije ljudje, več kot 260 pa jih je bilo ranjenih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.