Svet
13 ogledov

Ob službo zaradi kostuma žrtve bostonskega maratona

Alicia Ann Lynch kostum boston tekačica Reševalni pas/Twitter
Mlado dekle si je za noč čarovnic omislilo kostum žrtve maratonskega teka in s tem sprožilo številke kritike.

22-letna Alicia Ann Lynch se je oblekla kot tekačica na maratonu in se po telesu oblila s "krvjo". Tako zamaskirana se je pojavila na svojem delovnem mestu, zaradi česar jo je njen delodajalec odpustil.

Fotografijo svoje oprave je objavila na svojem profilu na Twitterju, takoj pa prejela številna sovražna elektronska sporočila in celo nekaj groženj s smrtjo.

Po objavi opravičila je svoj profil na Twitterju izbrisala, ob tem pa se pokesala: "Odpustili so me. Plačujem za to, za kar mislim, da je bila čisto preprosta šala. Zdaj vem, da je bilo to narobe. Nisem razmišljala."

Po vsem tem je prosila ljudi, naj prenehajo groziti njenim staršem, saj "sem bila jaz tista, ki se je zmotila, in jaz plačujem za to, da sem bila brezčutna".

Na bostonskem maratonu sta aprila brata iz Čečenije na cilju nastavila bombi. V eksploziji so umrli trije ljudje, več kot 260 pa jih je bilo ranjenih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.