Obama kot ujeti čilski rudar

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Vodja večine v senatu, demokratski senator Harry Reid, je predsednika Baracka Obamo primerjal z ujetim čilskim rudarjem.
Oglej si celoten članek

Med svojim govorom demokratskim podpornikom v Las Vegasu je Reid dejal, da se je Obama ob nastopu mandata znašel "v tako globoki luknji, da ni videl zunanjega sveta. Bilo je kot s čilskimi rudarji, ampak tako kot je, je zavihal rokave in rekel, 'Spravil nas bom iz te luknje'."

Obama je na sobotnem demokratskem shodu v Bostonu priznal, da so demokrati pred volitvami trenutno v luknji. "Nedvomno so to težke volitve, ker smo kot narod šli skozi neverjetno težak čas," je dejal Obama. Po njegovih besedah republikanci menijo, da bi lahko "na krilih jeze in frustracije ljudi poleteli vse do volilnih skrinjic".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.