Obglavil žensko in jo začel jesti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Napadel tudi policiste, ki so prišli na kraj dogodka.
Oglej si celoten članek

23-letni Aphiwe Mapekula je napadel 35-letno žensko, ji prerezal vrat in odsekal glavo. Njegova zgrožena mati je videla zločin in nemudoma poklicala policijo. 

Mapekula je začel jesti pokojnico in se na pozive policistov, naj s tem preneha, ni odzival. Še več, nadnje se je spravil z nožem. Policistom tako ni preostalo drugega, kot da odgovorijo z orožjem. S strelnimi ranami so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je kasneje podlegel poškodbam. 

Južnoafriške oblasti domnevajo, da je bil storilec pod vplivom drog. Gre za drugi primer kanibalizma v Južni Afriki v zadnjih treh tednih. 

Šest moških je v priporu, potem ko naj bi posilili in umorili žensko ter kasneje pojedli dele njenega telesa. Osumljence so prijeli, ko je eden od moških prišel na policijo s kosom roke in noge ter rekel, da mu človeško meso ne diši več. 

Policija je med preiskavo našla osem uhljev v loncu za kuhanje. Izkazalo se je, da so vodje plemena vaščane silili v uživanje človeškega mesa, ker naj bi tako postali odporni na krogle. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    19:38 21. September 2017.

    Človetina, psetina, konjetina in slonetina so najmanj okusne vrste mesa.

  • 16:03 20. September 2017.

    A to so afriški inženirji,ki prihajajo v Evropo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.