Svet
9411 ogledov

Obglavil žensko in jo začel jesti

Okrvavljen nož Shutterstock
Napadel tudi policiste, ki so prišli na kraj dogodka.

23-letni Aphiwe Mapekula je napadel 35-letno žensko, ji prerezal vrat in odsekal glavo. Njegova zgrožena mati je videla zločin in nemudoma poklicala policijo. 

Mapekula je začel jesti pokojnico in se na pozive policistov, naj s tem preneha, ni odzival. Še več, nadnje se je spravil z nožem. Policistom tako ni preostalo drugega, kot da odgovorijo z orožjem. S strelnimi ranami so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je kasneje podlegel poškodbam. 

Južnoafriške oblasti domnevajo, da je bil storilec pod vplivom drog. Gre za drugi primer kanibalizma v Južni Afriki v zadnjih treh tednih. 

Šest moških je v priporu, potem ko naj bi posilili in umorili žensko ter kasneje pojedli dele njenega telesa. Osumljence so prijeli, ko je eden od moških prišel na policijo s kosom roke in noge ter rekel, da mu človeško meso ne diši več. 

Policija je med preiskavo našla osem uhljev v loncu za kuhanje. Izkazalo se je, da so vodje plemena vaščane silili v uživanje človeškega mesa, ker naj bi tako postali odporni na krogle. 

Komentarjev 2
  • ode 19:38 21.september 2017.

    Človetina, psetina, konjetina in slonetina so najmanj okusne vrste mesa.

  • matermila 16:03 20.september 2017.

    A to so afriški inženirji,ki prihajajo v Evropo?