Svet
29857 ogledov

Ugrabili nosečnico in ji razparali trebuh?

Savanna LaFontaine-Greywind
Savanna LaFontaine-Greywind bi morala prihodnji mesec roditi deklico.

22-letna noseča Američanka je v nenavadnih okoliščinah izginila 19. avgusta. Družini je rekla, da gre na obisk k prijateljici v soseski, nato pa se ni več vrnila.

Kajakaši so naslednji dan njeno truplo našli v reki v Moorheadu v zvezni državi Minnesota; oblepljeno je bilo z lepilnim trakom in ovito v polivinil, piše Washington Post.

Policija je pri tem objavila, da je njen otrok najden živ, zdrav in nepoškodovan in to ravno v stanovanju prijateljice, od katere se nosečnica ni vrnila. Policijska preiskava je še v teku; možno je, da je bila žrtev ugrabljena in da so ji otroka odvzeli na silo.

Grozljivo Svet Kruto maščevanje nekdanje žene

Zaradi smrti 22-letnice je policija priprla 38-letnico in 32-letnika, ki sta nosečnico zadnja videla živo, in ki sta imela v stanovanju njenega dojenčka. Policiji še nista razkrila, kaj se je zgodilo z nosečnico, ali pa policija tega še ni posredovala javnosti.  

V preiskavi so ugotovili, da je mlada nosečnica odšla v stanovanje prijateljice ali nemara znanke, ki se ukvarja s šivanjem. Pozirala naj bi ji za potrebe njenega novega kataloga.

"Nikoli ne verjamem, da bi moja hčerka, ki je bila v osmem mesecu nosečnosti, kar tako odšla brez pozdrava in brez pojasnila. Takoj sem vedela, da je nekaj hudo narobe," je po grozljivi najdbi trupla povedala njena mama.

Novorojenko so policisti predali socialni službi; priprta osumljenca sta potrdila, da gre za hčerko mrtve 22-letnice, a to bo morala potrditi še analiza. Policija primer še podrobno raziskuje.

Obtoženi je žrtev davil in dvakrat zabodel v trebuh, zaradi česar je bilo njeno Slovenija Mama ubila štiri otroke in moža, nato šok na sodišču

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.