Magazin > VIP
6864 ogledov

Morilec srbske zvezdnice policiji ves čas pred nosom

Jelena Marjanović Facebook
Policija je vendarle prijela njenega morilca ...

Srbska policija je sinoči prijela osumljenca za umor pevke Jelene Marjanović, do katerega je prišlo pred poldrugim letom. Kot poročajo srbski mediji so priprli njenega moža Zorana Marjanovića.

Kot še navajajo je slednji nedavno vstopil v resničnosni šov Zadruga, in sicer z namenom, da bi povedal resnico o sebi in umoru svoje soproge. Čim je zapustil šov, so mu policisti nadeli lisice zaradi utemeljenega suma, da je ravno on morilec.

Umor Jelene Marjanović leto in pol buri duhove v Srbiji; krožile so številne teorije, kdo bi lahko kruto vzel življenje mlade pevke, na koncu se lahko izkaže, da je imela policija odgovor ves čas pred nosom.

Pevka je bila umorjena v začetku aprila lani na nasipu v Beogradu; neznanec jo je s topim predmetom pobil do smrti. Njeno izginotje je prijavil ravno njen mož, ki je bil tega dne ravno tako na nasipu. Policiji je povedal, da sta se razšla, ker je ona želela teči, on pa naj bi jo počakal.

Jelena Marjanović Magazin Aretacija ob grobu umorjene srbske pevke
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice