Magazin > VIP
660 ogledov

Aretacija ob grobu umorjene srbske pevke

Jelena Marjanović Facebook
So ujeli morilca umorjene srbske pevke Jelene Marjanović?

Telegraf poroča o aretaciji na pokopališču, na katerem je pokopana srbska pevka Jelena Marjanović, ki je bila umorjena v začetku aprila. 

Na pokopališču je bila v tistem času zbrana pevkina družina, saj je v okviru 40-dnevnega žalovanja potekala slovesnost. Neznani mladenič, ki je na grob prišel v belem dresu, je za Jeleno prižgal svečo in počakal, da se mu ostali žalujoči približajo. Prijatelj zvezdničine družine je novinarje prosil, naj neznanca fotografirajo, saj ga nihče ne pozna. Družina je nato poklicala policijo, ki je vsiljivca odpeljala, še prej pa se je moški obrnil k novinarjem in rekel: "Izgubiti takšno osebo, je strašno.“

Pevkino truplo so našli v kanalu na območju občine Palilula. Njeno izginotje je prijavil njen mož. Pevka je dopoldne preživela skupaj z njim in njuno hčerko, nato se je odpravila na tek ob Donavi in izginila.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.