Objavili fotografijo usodne sobarice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kdaj točno so nastale fotografije sobarice Nafissatou Diallo - Ophelie, ni znano. V Gvineji jih je našel novinar Le Monda.
Oglej si celoten članek

Francoski Le Monde je objavil fotografijo Gvinejke Nafissatou Diallo - Ophelie, sobarice newyorškega hotela, zaradi katere je moral maja oditi nekdanji generalni direktor Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahn.

Sobarica je Strauss-Kahna obtožila posilstva, a so ga na začetku junija zaradi težav, ki jih je imelo tožilstvo z dokazovanjem njene kredibilnosti, saj se je v preiskavi večkrat pokazalo, da je lagala, izpustili na prostost.

Ameriški tožilci so napovedali, da bodo proti Strauss-Kahnu v zvezi z omenjenim primerom ovrgli vse obtožbe, vednar nekdanji direktor IMF še ni opran vse krivde, saj je tožbo zaradi posilstva proti njemu  napovedala tudi francoska pisateljica in novinarka Tristane Banon.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.