Objavili zadnje trenutke pred nesrečo 36 letne ameriške zvezdnice

Foto: Profimedia Jessi Combs Foto: Profimedia Jessi Combs Foto: Profimedia Jessi Combs Foto: Profimedia Jessi Combs Foto: Profimedia Jessi Combs
Umrla je, medtem ko je želela postaviti hitrostni rekord.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica in "najhitrejša ženska na štirih kolesih svetu", Američanka Jessi Combs je konec avgusta umrla v nesreči med postavljanjem svetovnega hitrostnega rekorda na kopnem.

Spletni portal TMZ je sedaj objavil posnetek njene zadnje vožnjev puščavi Alvord v ameriški zvezni državi Oregon, s katero je želela popraviti rekord, ki ga je sama postavila leta 2016.

Avto Pri 36 letih umrla televizijska zvezdnica in najhitrejša ženska na svetu

Pred nesrečo je na Instagramu zapisala, da tisti, ki želijo, lahko dosežejho velike stvari. "Ljudje pravijo, da sem nora, jaz pa se jim zahvalim," je napisala.

Njen partner Terry Madden je dejal, da so po nesreči storili vse, da bi jo rešili. Na socialnih omrežjih je objavil skupne fotografije in dejal, da je "umrla med tem, ko je počela to, kar je imela najraje".

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:35 5. September 2019.

    Denar morate dobiti v spletu iz dnevne sobe,tako da nekaj ur na dan opravite preprosto delovno mesto s svojo delovno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.