Obkolili Gadafija

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Libijski uporniki trdijo, da vedo, kje se skriva Gadafi. Sile naj bi že obkoljevale območje, kjer je.
Oglej si celoten članek


Kot je pojasnil tiskovni predstavnik prehodnega sveta Anis Šarif, je Gadafi še vedno v Libiji, izsledili pa so ga s pomočjo obveščevalnih podatkov in tehnologije. Šarif ni želel povedati, kje natančno je, je pa po njegovih navedbah ujet na območju s 60-kilometrskim radijem, ki ga obkoljujejo uporniki.

"Ne more pobegniti," je danes dejal Šarif. Gadafija sicer iščejo vse od padca Tripolija.

Vesel, če bi umrl v boju z uporniki

Na začetku tedna je sicer v Niger prispel velik vojaški konvoj, v katerem je bil po navedbah lokalnih oblasti tudi šef Gadafijevih varnostnih služb Mansur Dao. Vrstila so se tudi ugibanja, da bi bil v njem lahko sam Gadafi, čeprav je njegov tiskovni predstavnik Musa Ibrahim vmes zatrdil, da je Gadafi še vedno v Libiji.

Da je Gadafi skupaj s sinom Saifom Al Islamom še vedno v domovini, je v torek zatrdil tudi lastnik televizije Araj Oruba s sedežem v Siriji. Bil naj bi zelo dobro razpoložen in se ne boji, bil bi celo vesel, če bi lahko umrl v boju z uporniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:42 7. September 2011.

    najbolše.bi.bilo.da.se.sam.ubije.momir.gadafi.se.ni.boril.in.se.nebo.se.borijo.drugi.za.njega.namesto.da.bi.ga.sami.ubili.bo.moralo.še.toliko.ljudi.izgubiti.živlenje.nazadne.ga.bodo.use.eno.ubili.ker.to.je.najbolše.ker.če.bi.ga.dali.u.hag.bi.še.toliko.let.živel.kot.najbolši.gospot.prej.ko.bi.sodba.končala.bi.že.tako.in.tako.krepal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.