Oče besen, po tem, ko je videl šolsko nalogo svoje hčerke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po burni reakciji očeta, ko je prebral šolsko nalogo svoje hčerke, so se oglasili tudi iz šole.
Oglej si celoten članek

Sprememba ustave "Šolate jih na zasebnih šolah, ker hočete biti elita!"

Omar Austin s Floride v ZDA je bil šokiran, ko je videl, kakšno nalogo so v šoli dali za rešiti njegovi 16-letni hčerki. "To morate videti. Kaj se dogaja v naših šolah?", se je vprašal oče, ki je na glas pred kamero prebral vprašanje in video delil na socialnem omrežju. 

Branje Program R.E.A.D. v naših šolah

Vprašanje v nalogi je bilo: "Ursula je bila uničena, ko sta se po spolnem odnosu razšla s fantom. Da bi se mu maščevala, je imela naslednji dan spolni odnos z njegovim najboljšim prijateljem. Devet mesecev kasneje je dobila lepo deklico. Ursula ima krvno skupino 0, njen nekdanji fant krvno skupino AB, njegov najboljši prijatelj pa krvno skupino A. Če je oče njenega hčerke nekdanji fant, katere krvne skupine ne more imeti hči?"

Zasebna šola Šola, v kateri ni učbenikov in domačih nalog

Šokirani Omar je za lokalni medij dejal, da se tega v šoli ne bi smeli učiti. Po njegovi burni reakciji je prišel odgovor iz šole. Strinjali so se, da je vprašanje neprimerno. "Zahvaljujemo se staršem, ki so se pravilno odzvali in od nas zahtevali odgovor, saj so bili upravičeno zaskrbljeni," so sporočili iz šole.

Osebni podatki Bodo šolarji lahko staršem prepovedali vpogled v ocene?

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 16:35 1. Maj 2018.

    omar ??? zveni muslimnsko ... me čudi da se zgraža, sami pa imajo poroke z otroki

  • 07:40 30. April 2018.

    V "kulturi" kjer ni nič tako neobičajnega, da ima ženska 3 otroke s tremi različnimi deci, je takšno vprašanje popolnoma …

  • 16:55 29. April 2018.

    Ni omenjen profil šole ,morda je kakšna medicinska ali forenzična smer .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.