Očividci obtožujejo Britanko, ki je 10 ur v morju čakala reševalce

Foto: EPA
Foto: EPA
Ozadje padca s križarke naj bi bilo povsem drugačno.
Oglej si celoten članek

Britanka, ki je po padcu v morje s križarke na hrvaške reševalce čakala kar deset ur, naj bi se po pisanju britanskega The Sun večer pred tem hudo sporekla s svojim partnerjem. Okoliščine odgovorni sicer še vedno preiskujejo.

Kot je znano, 46-letna stevardesa Kay Longstaff s križarke, ki je bila na poti v Benetke, padla v bližini Lošinja. "Padla sem s križarke Norveška zvezda, v morju sem bila deset ur. Ti čudoviti fantje so me rešili," je za HRT povedala po reševalni akciji.

Foto: Obalna straža RH Rešena Britanka

Reševalna akcija Britanka na Jadranu padla s križarke, v vodi je bila deset ur

Medtem je nekaj potnikov s križarke za The Sun povedalo, da se je tega večera Britanka hudo sprla s svojim partnerjem.

"Moja soproga in jaz sva bila v kabini natanko nad njeno. Ko nas je kapitan obvestil o jutranjem incidentu, je med drugim povedal, da je zapečateno območje na palubi 7. Ko smo odhajali s križarke v Benetkah, je nekaj potnikov komentiralo, da se je prepirala s partnerjem," je povedal eden izmed potnikov. Dodal je, da je 46-letnico, ko je izginila, njen partner iskal nekaj ur, preden je prijavil njeno izginotje.

Britanski Daily Mail medtem piše, da je stevardesa najverjetneje sama skočila v morje, kar podkrepi z izjavo člana posadke Daniela Puncha. "Ni padla, skočila je. Med tednom sem večkrat govoril z njo, večkrat sem tudi slišal, kako se je prepirala s svojim partnerjem."

Preiskava dogodka še poteka, ugotovitve so med drugim zelo pomembne tudi za morebitno tožbo, v kolikor bi se Britanka odločila zanjo.

Foto: Facebook Kay Longstaff

Deset ur v Jadranu "Plavala je in pela, da bi zdržala napor"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:41 21. Avgust 2018.

    je morda želela terjat odškodnino?

  • 22:18 20. Avgust 2018.

    Anglezi najgrsi ljudje na zemlji...samo kaksna je...ce bi jo videl morski pes bi lacen zapustil jadran

  • 21:43 20. Avgust 2018.

    Angleži pač. Niso zastonj na otoku stran od normalnih ljudi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.