Odtrgan del obraza prišili nazaj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kirurgi so uspešno prišili del obraza sedemletniku, ki ga je poškodoval pitbul. Odtrgal mu je del obraza.
Oglej si celoten članek

Sedemletnega Raula je 26. junija napadel pitbul. Odtrgal mu je velik del obraza. Na srečo je vse skupaj videl sosed, ki je hudo poškodovanemu dečku pritekel na pomoč. Takoj je v vrečko pospravil odtrgan del obraza ter ga spravil v posodo z vodo in ledom. S hitrim odzivom je rešil odtrgani del obraza in zdravniki so mu ga lahko uspešno prišili nazaj, piše spletni France24.

Operacija trajala šest ur

Pri operaciji, ki so jo na inštitutu v severnem delu Nuevo Leon opravili prvič, so sodelovali štirje zdravniki, dva splošna in dva plastična kirurga, dve medicinski sestri in anesteziolog. Trajala je dolgih šest ur. Zdaj je na vrsti rehabilitacija, ki lahko po besedah Francisca Salazarja, tiskovnega predstavnika inštituta v severnem delu države Nuevo Leon, traja dalj časa. "Moral se bo spet navaditi na prišiti del obraza in dobiti občutek zanj."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:58 14. Avgust 2011.

    Smili se mi ženska in občudujem zdravnike, ki so naredili takšen podvig.<br />Zanimivo pa je, da v Sloveniji niso bili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.