Odvetnik močno užalil nosečnice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Turški odvetnik Ömer Tugrul Inancer meni, da so nosečnice neestetske.
Oglej si celoten članek

Odvetnik Ömer Tugrul Inancer je na turški državni televiziji izjavil, da so nosečnice "neestetske", zato se podnevi ne bi smele gibati v javnosti. Ko začutijo potrebo po svežem zraku, naj jih mož odpelje na izlet, a šele takrat, ko pade mrak.

Zaradi njegovim besede se je marsikateremu Turku zmračilo pred očmi. Njegove izjave so kritizirali tako člani koalicije kot tudi opozicije. V Ankari in Istanbulu so razjarjene nosečnice organizirale proteste. Podprlo jih je tudi nekaj moških, ki so v znak solidarnosti pod srajco nosili vzglavnik.
O izjavi se je debata vnela tudi na družabnih omrežjih. "Njegova mama je bila med nosečnostjo zaprta. To je edina možna razlaga za njegovo neumnost,“ se je glasil eden od mnogih komentarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mph
    22:54 26. Julij 2013.

    Khm, osebno ne bom rekel, da so lepe za videt pač kot verjetno noben velik trebuh ni, ... ampak je …

  • 20:22 26. Julij 2013.

    Na svetu ni lepših kot so nosečke !!

  • 19:04 26. Julij 2013.

    osebno so mi tudi nosečnice grde

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.