Svet
25 ogledov

Odvetnik močno užalil nosečnice

nosečnica trebušček nosečnost Shutterstock
Turški odvetnik Ömer Tugrul Inancer meni, da so nosečnice neestetske.

Odvetnik Ömer Tugrul Inancer je na turški državni televiziji izjavil, da so nosečnice "neestetske", zato se podnevi ne bi smele gibati v javnosti. Ko začutijo potrebo po svežem zraku, naj jih mož odpelje na izlet, a šele takrat, ko pade mrak.

Zaradi njegovim besede se je marsikateremu Turku zmračilo pred očmi. Njegove izjave so kritizirali tako člani koalicije kot tudi opozicije. V Ankari in Istanbulu so razjarjene nosečnice organizirale proteste. Podprlo jih je tudi nekaj moških, ki so v znak solidarnosti pod srajco nosili vzglavnik.
O izjavi se je debata vnela tudi na družabnih omrežjih. "Njegova mama je bila med nosečnostjo zaprta. To je edina možna razlaga za njegovo neumnost,“ se je glasil eden od mnogih komentarjev.

Komentarjev 3
  • mph 22:54 26.julij 2013.

    Khm, osebno ne bom rekel, da so lepe za videt pač kot verjetno noben velik trebuh ni, ... ampak je velika razlika ali je nekomu nekaj grdo, pač stvar okusa, ali pa bi nekdo rad zdaj kar prepovedal pojavljanje v ...prikaži več javnosti. Nekomu so grdi brez las, z očali, nizki, visoki, ....

  • pepe 20:22 26.julij 2013.

    Na svetu ni lepših kot so nosečke !!

  • chamil 19:04 26.julij 2013.

    osebno so mi tudi nosečnice grde