Okužena zdravnika sta se kljub karanteni udeležila protesta proti cepljenju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Okužen zdravnik, ki mu je bila odrejena karantena, se je udeležil protesta z ženo, prav tako zdravnico.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Primorskega dnevnika sta se včerajšnjega protesta proti cepljenju v Pordenonu udeležila tudi dva zdravnika, mož in žena iz Abrucev. Mož je bil na koronavirus pozitiven, a se je kljub temu, da je bila obema odrejena karantena, odpravil med ljudi. Rezervirala sta celo sobo v pordenonskem hotelu, a so moškega pordenonski policisti ovadili in ga pozvali, naj se takoj vrne domov. 

Epidemiološko stanje se v Italiji počasi slabša, Furlanija Julijska krajina se je kot prva med italijanskimi deželami obarvala v rumeno. Za večino storitev tako od danes velja pogoj PC (preboleli in cepljeni), poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Na prostem so zaščitne maske znova obvezne. 

Od 6. do predvidoma 15. januarja pa bodo po celotni Italiji veljali še strožji ukrepi, saj bodo necepljeni izključeni iz številnih družbenih, kulturnih in športnih dejavnosti, kjer bo veljal pogoj PC. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:02 2. December 2021.

    Namesto da pišete, kaj počnejo italijanski zdravniki, bi naši novinarji lahko malo raziskali, kakšne posledice so doletele našega zdravnika, ki …

  • 17:11 1. December 2021.

    Če sta res zdravnika, samo pohvale. Koliko je onih s potrdili in kužnih, ki jih zanima samo zabava in grabljenje …

  • 07:17 30. November 2021.

    Zakaj ne napišete da sta bila oba polno cepljena?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.