Operirali dečka z možgani izven lobanje

Dominic Gundrum se je rodil z redko deformacijo, saj je imel del možganov izven lobanje. Zdravniki so mu pripisali malo možnosti za preživetje, a Dominic jim je dokazal nasprotno.
Oglej si celoten članek

Da nekaj ni v redu s plodom je mama Mary izvedela že med nosečnostjo. Zdravniki so ji rekli, da je otrok zelo bolan, ter da po porodu najverjetneje ne bo živel dlje od nekaj ur. A ko se je rodil, je bil mali Dominic živahen kot vsi ostali otroci, zato so se zdravniki odločili, da ga poskušajo rešiti z operacijo. Kirurg John Mear, ki pravi, da v življenju še ni videl takšnega primera, je Dominica operiral z zelo izkušeno ekipo, a kljub temu celo noč pred operacijo ni mogel spati.

Dominic je operacijo uspešno prestal in je danes srečen sedemmesečni otrok, ki se razvija brez večjih težav. Zdravniki bodo njegov razvoj redno spremljali, saj mu hočejo zagotoviti normalno in srečno otroštvo.

Njegovo zgodbo si lahko ogledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.